sunnuntai 12. marraskuuta 2017

2x Jyväskylä KV

Lauantai

Shena oli ihan karvaton, mutta silti päätin viedä sen kehään Jyväskylässä, ajatuksena saada sille hyvä kokemus sen Muuramen näyttelyn jälkeen ja saada kokemusta hallinäyttelystä.

Ystäväni Elina halusi ehdottomasti nähdä Kaisan ja minut siellä näyttelyssä ja hän pääsi kyllä yllättämään meidät. Hän oli teettänyt meidän edesmenneistä speciaalikoirista kaulakorut, Kaisalle Maissista ja minulle Mintusta. Tuo tuli täytenä yllätyksenä ja reaktiostani pystyi kyllä päättelemään, miten tärkeä Minttu oli minulle, ihana ajatus Elinalta, kiitos!

Minttu viimeisimmässä näyttelyssään kuvattuna

Lauantaina oli brittituomari Kevin Young, hänelle oli ilmoitettu 97 shelttiä, aikamoinen määrä taas. Seurasin mitä tuomari antaa uroksille ja totesin, että ihan kiltti, EH oli alhaisin, mitä jakoi. Nartut alkoi ja Shenan kanssa kehään, yhteensä paikalla oli 15 junnunarttua. Oliko tuomarin linja tiukentunut vai oliko urokset vaan parempia, mutta tuomari alkoi jaella myös EH:ta huonompia.

Shenan kanssa kun menin yksilöarvosteluun, oli annettu jo 3 H:ta siihen mennessä, olin ihan varma, että saadaan myös H tai sitten huonompi. Yllätys oli iso, kun Erittäin Hyvä vilahti kehäsihteerin lapussa, vaikka tuomari ei tykännyt Shenasta!
 

Kuva Jessica Viskari

"Very coarse in head. Upright in shoulder. Would like more depth of chest. Good topline and tail set. A little long in hock. Totally out of coat, but nice condition."JUN EH

Kuva Jessica Viskari

Sunnuntai

Sunnuntaina oli tuomarina puolalainen Robak Grzegorz. Shelttejä oli ilmoitettu 12 vähemmän kuin lauantaina eli sunnuntain koiramäärä oli 85. Tuomari oli nopea, todella nopea ja pidettiin pitkä tauko ennen narttuja. Junnunartuissa oli jaettu 2 H:ta kun menin Shenan kanssa kehään ja EH:n kanssa ulos! Shenalla on kasassa jalostuskoiran vähimmäisvaatimukset, mikä olikin tämän vuoden tavoite!

Kuva Elina Moisio

Big size, too long body. Typical head, bit soft ears. Good topline, good angulations & movement. Not full of coat.
JUN EH

Kuva Sirpa Saari


Kuva Jessica Viskari
Kuva Jessica Viskari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti