maanantai 30. joulukuuta 2013

Skottineito Sandie


Jyväskylän näyttelyssä juttelin Kaisan kanssa uudesta koirasta, jota Kaisa oli lähdössä parin viikon päästä hakemaan. Hän näytti kuvan siitä ja miten kaunis koira oli kuvassa!! Kiinnostuin heti, sillä tarvitsisin todellakin koiran, joka olisi sopiva näyttelyihin, juteltiin, että sillähän voisi olla meille molemmille paljon annettavaa.
Kaisa kävi hakemassa Sandien joulukuun alussa ja käytiin katsomassa sitä heti parin päivän päästä. Piti oikein katsoa mikä niistä syliin tunkevista koirista on Sandie :D Ihana luonne, otti vieraat uteliaana vastaan ja oli heti vaatimassa rapsutuksia ja silityksiä!Sovittiin, että Sandie muuttaa Joulun aikaan, kun minulla on pitemmät vapaat silloin, katsotaan miten elo alkaa sujua tässä laumassa. Käytiin joululomalla ostamassa Mustissa ja Mirrissä valjaat, kokeiltiin monia eri malleja ja Sandie heilutteli häntäänsä myyjille ja oli rapsutuksia vailla :)
Se tykkää olla sylissä enemmän kuin muut koirani ikinä ja nukkuu yleensä jaloissani. Se on löytänyt lelukopasta pehmolelut, varsinkin Ikean rotat :D2 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta hurmaavasta uudesta perheenjäsenestä! :) Toivottavasti jossain näyttelyissä saisi tavata tämän kaunottaren livenä. Ihanaa alkanutta vuotta koko teidän laumalle!

  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) Varmasti nähdään jossain näyttelyssä tänä vuonna!
   Ihanaa vuodenjatkoa teillekin!

   Poista