maanantai 25. marraskuuta 2013

Pieni potilas

Tampereen elokuinen näyttely jäi nyt sitten viimeiseksi näyttelyksi tälle vuodelle, sillä astuin Mintun tassun päälle metsälenkillä ja sen jalkaan tuli murtuma ja se on lastoitettu 3 viikoksi. En ollut ilmoittanut edes Peppiä Jyväskylään, joten tämän vuoden näytelmät loppui jo elokuuhun.Hetkeä aiemmin Minttu juoksee poispäin ja Lotta minua kohti.
 
 
 
Juuri eläinlääkäristä kotiuduttu.
 

Minttu kuvattiin Vaajakosken Otsossa tai nykyäänhän se on osa Univet-ketjua ja eläinlääkäri Kalle Varesmaa laittoi lastan Mintun jalkaan. Lasta ei saanut kastua ja kun ulkona satoi vettä ihan järkysti, niin piti keksiä siihen suojaa. Lasten kurarukkanen ajoi asian aluksi, mutta sitten tilasin Verkkosivuapteekista Medipaw-tassusuojan, joka olikin todella toimiva. Kurarukkanen olisi ollut liukas, nyt kun vielä satoi lunta, mutta tuo pysyi hyvin jalassa, eikä luistanut. 
Huomenna kuvataan ja otetaan lasta pois, toivotaan, että Mintun jalka olisi kunnossa!
 
 
Ikää alkaa noilla minun koirillani olla, mummoluokassakin jo siellä vanhimmasta päästä, joten haaveissani on näyttelyihin sopiva koira, niin kuin varmasti monella muullakin ;) Tanelista kun siihen ei sattuneesta syystä ollut ja se muutti Jarille lenkkikaveriksi nyt alkutalvesta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti