torstai 28. marraskuuta 2013

Eläinlääkärissä...

Mintun kontrollikäynti oli tiistaina ja eläinlääkärin kanssa juttelin, että kuvataan Minttu ilman rauhoitusta tällä kertaa, se kun on vanha koira ja rauhallinen muutenkin, kuvista näkee miten se on luutunut.

"Röntgenkuvissa todetaan, että luutumista ei ole juurikaan tapahtunut ja murtumalinjat hieman dislokoituneet edelliseen verrattuna. Kuitenkin kohtalaisen hyvin kohdakkain. 
Koska Minttu on kohtalaisen iäkäs ja leikkaushoito on melko suuri prosessi, päädytään vielä yrittämään konservatiivista hoitoa. 
Mintulle laitettiin jalkaan tukipaketti (ns. robert jones), jonka pitäisi olla riittävä murtuman tukemiseen (varsinkin kun Minttu ei käytä jalkaansa laisinkaan) 
Kolmen viikon kuluttua kontrollikuvat, katsotaan mihin suuntaan on kehittynyt. Mintun ikäisellä koiralla luutuminen kestää pitkään, jopa 2 kuukautta. Kuitenkin uskon että konservatiivisella hoidolla saavutetaan tyydyttävä hoitotulos."


 


 
Voi miten minua harmittaa Mintun puolesta, mutta toivottavasti se alkaa luutumaan pikkuhiljaa. Seuraava eläinlääkäriaika on joulukuun puolivälissä, silloin jalka taas kuvataan ja otetaan hammaskivi samalla pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti