torstai 8. marraskuuta 2012

Mahatautia ja karvaton koira

Kaikilla neljällä koiralla oli mahatauti pari viikkoa sitten. Olikin aika ärhäkkä tauti, koska nuo eivät ikinä ole sairastaneet vatsatautia millään lailla. Minttukaan, joka täyttää keväällä 12, ei ole ollut kertaakaan kipeänä sen takia. Eivät onneksi olleet kuralla, mutta oksensivat vuorotellen, Mintulla kesti pisimpään tuo tauti, Taneli taisi oksentaa vain kerran. Mutta onneksi se meni ohi!

On se kumma, että Minttu on aina, ihan jokainen kerta kun on Jyväskylän KV, aivan karvaton! Olisi edes kerrankin ollut kotinäyttelyssä hyvässä turkissa, mutta ei!
Taas sillä on pohjavilla lähtenyt. Piti oikein tarkistaa sanotaanko arvosteluissa siitä turkista. Muutamassa sanottiin, taisi olla niin karvaton silloin: "Bra päls, men saknar underull." ja "Bra pälskvalitet, men längd o volym saknas idag". Viime vuonna ei mainittu turkista tai sen puutteesta mitään, vaikka Mintun karvat oli ihan jossain muualla kuin itse koirassa :o

Mutta tämähän on vain meidän harrastus ja nautitaan siitä. Mukava tavata tuttuja kehän laidalla ja katsella kauniita koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti