keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hyvinkää

Lauantaiaamuna lähdettiin aikaisin ajelemaan suuntana Hyvinkää, tarkemmin Ridasjärven ampumaurheilukeskus. Siellä sheltit tuomaroi Rune Fagerstöm ja hänelle oli ilmoitettu 41 shelttiä.

Jostain syystä Peppi hieman väisteli pöydällä tuomaria.. Mutta muuten se esiintyi ihan mukavasti ja sai ERIn ja oli kilpailuluokassa 4. Kukaan avonartuista ei saanut SA:ta."7 v. Reilunkokoinen narttu, melko kompakti runko. Hyvä luuston vahvuus. Hyvä pään pituus, jossa sopiva voimakkuus. Tummat, mutta turhan pyöreät silmät. Hyvät korvat. Erinomainen kaula. Pysty olkavarsi. Hyvä kylkien pyöreys, mutta rintakehä saisi olla pidempi. Hyvä lantio. Sopivat takakulmaukset. Hyvät käpälät. Liikkuu hyvin. Kiva luonne." AVO ERI 4
Veteraaniluokassa Mintun lisäksi oli toinen veteraanimummeli. Minttu esiintyi ensin ja sai ERIn ja toinen sai EH:n, joten Mintusta tuli ROP-Veteraani. Minttu sai myös SA:n ja pääsi paras narttu-kilpailuun, jossa se sijoittui 4:ksi.


"10,5 v. Hyvin kaunis kokonaisuus. Reilu koko. Hyvänmallinen pää, jossa oikea pituus. Hieman pyöreät silmät. Hyvä kuonon vahvuus. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana. Riittävä runko. Liikkuu hyvin. Hyvä väri ja karva. Ihastuttava käytös."
VET ERI 1, SA, PN 4, ROP-VET

Kun menin hakemaan Mintun arvostelua, tuomari kysyi, oliko se toinen koira jota esitin samaa sukua kuin veteraani. Sanoin, että niillä on sama emä ja hän sanoi, että tykkää tuosta tyypistä, mutta oli turhan pyöreät silmät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti