sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Peppi ROP Viitasaarella!!!

Meillä oli hieno päivä Viitasaarella. Peppi esiintyi oikein mukavasti ja innokkaasti ja olin aivan innoissani, kun se sai laatuarvostelussa ERIn ;o) 22 avonartun joukosta tuomari Alar Müürisepp poimi Pepin avoimen voittajaksi ja antoi SA:n. Lotta esiintyi ihan mukiinmenevästi, sehän ei ole ollut näyttelyissä moneen vuoteen, mutta sai ERIn. Minttu ei ollut tänään oikein esiintymistuulella. Se liikkui ihan ok, mutta oli turhan haukkuherkällä päällä ja tarjosi kaikkea muuta kuin seisomista... Minttu sai kuitenkin ERIn ja sijoittui luokassaan toiseksi ja sai SA:n.

Paras narttu- luokassa oli ruuhkaa. Tuomari merkkaili omiin lappuihinsa muistiinpanoja ja kierteli kehässä katsellen... ja jännättiin, että miten käy. Tuomari otti ensin PN4 ja sitten PN3... ja Peppi oli PN1! Wau!! Ja ensimmäinen serti Pepille :-D
ROP-kehässä pyörähdettiin kierros ja Peppi valittiin Ropiksi!!! Isossa kehässä ei tullut sitten enää menestystä, mutta kyllä oli hieno päivä Pepillä!

Minttu, Lotta ja Peppi osallistuivat Sohvin kanssa Kaisan kasvattajaluokkaan, jonka Happy Master´s voitti ja oli ROP-kasvattaja. Isossa kehässä tuloksena oli BIS3-kasv :-D

2 kommenttia:

  1. Huisin isot onnittelut näyttelymenestyksestä! :) Me ollaan tauolla kasvattelemassa tukkaa, joten voi olla, ettei kovin törmäillä tässä kesän aikana, mutta jospa sekin aika viä koittaa .. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mia! Kyllä oli todellinen yllätys tuo Pepin ROP!! Kuten kuvasta näkyy, karvoja ei todellakaan ole paljon, mutta ei tainnut haitata tuota tuomaria ;)

    Eiköhän me jossain törmäillä :)

    VastaaPoista