lauantai 14. toukokuuta 2011

Äänekoski

Tänään olimme Äänekosken ryhmänäyttelyssä. Nartuille oli tullut tuomarimuutos ja alkuperäisen Cees Beenenin sijaan neitokaiset arvosteli Pirjo Aaltonen. Näyttely oli Äänekosken liikuntapuistossa ja tuuli pääsi todellakin puhaltamaan siellä. Ja kun siihen lisätään lämpötila, joka oli hiukan päälle 10 astetta, niin oli todella kylmä.

Peppi esiintyi ihan kivasti, ei tosin näyttänyt korviaan kokoajan, mutta liikkui nätisti ja oli pöydällä paljon rennompi kuin aiemmin.



"Selvän sukupuolileiman omaava, sopivaluustoinen narttu. Yhdensuuntaiset pään linjat, turhan pyöreät silmät. Ilme tyypillisempi. Hyvin taittuneet korvat. Voisi olla voimakkaammin kulmautunut. Hyvät käpälät. Saisi liikkua pidemmällä askeleella. Liikkuu hyvin edestä ja takaa." EH

Minttu esiintyi ihan normaalisti, hakkui jokusen kerran (taaaaas!!!) liikkui kauniisti ja muutenkin esiintyi ihan mukiinmenevästi.

"10 v tehokkaasti liikkuva, erinomaisessa kunnossa oleva veteraaninarttu. Hyvin taittuneet korvat. Hyvä pään kiila. Hyvä runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä askelpituus." ERI3 SA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti