sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Vuosi 2019

Blogi on tosiaan ollut todella heikolla päivittämisellä, on ollut niin paljon touhua arjessa, niin tämä ei ole ollut ensimmäisenä mielessä, mutta nyt yritän kirjoittaa useammin, jää tapahtumat paremmin mieleen.

En olisi vuoden alussa uskonut, jos joku olisi sanonut, että minulla on loppuvuodesta vielä 2 uutta koiraa, ehei, ei ikinä, mutta niin ne asiat vaan menivät!Vuosi siis alkoi Linnin kasvua seuraten ja kävin Shenan kanssa kesään asti rallytokossa. Maaliskuussa Linni kävi Jyväskylän pentunäyttelyissä, se ei käyttäytynyt ollenkaan, vaan oli sitä mieltä, että sinne oli tultu leikkimään muiden kanssa, tuloksena kuitenkin sijoitukset molempina päivinä luokassaan, PEK 4 ja PEK 3


Oikeiden näyttelyiden pentuluokkiin Linni pääsi toukokuussa Äänekoskella, jossa tuomarina oli Päivi Eerola

"7 kk. Avoin ja ystävällinen. Kauniisti edukseen esiintyvä. Kauniisti rakentunut, kevyesti liikkuva narttupentu. Kaunisilmeinen pää. Erinomaiset korvat. Hyvä ryhti. Sopiva luusto. Lupaava karvanlaatu. Mallikelpoinen käytös ja esiintyminen." PEK 1 KP VSP-pentuPentuluokissa Linni kävi 5 kertaa, joka kerta sai KP:n, 3xROP, 1x VSP, kerran 2.


Toukokuussa syntyi niin kaunis pentu Kaisan pentulaatikkoon, olin aivan myyty, ei noin ihanaa pentua voi olla olemassakaan! Oliviasta tuli Kaisan ja minun yhteisomistuskoira.Rallitoko jäi tauolle ja Shenan kanssa aloitin agilityn alkeet ja se oli ihan liekeissä siitä. Ihanaa katsoa, kun koira nauttii ja ITSE kehittyy, mutta olen aivan liian hidas noin nopealle koiralle.Kesällä jouduin vaihtamaan Linnin toiselle ruualle (ruuansaantivaikeus) ja se alkoi laihtumaan, aloin lisäämään sille rasvaisempia lihoja ja lisäämään nappulan määrää, mutta se pysyi tosi hoikkana ja siitä mainittiin junnuluokan näyttelyissä. Tuomarit sanoivat, että tuo hoikkuus vaikuttaa arvosanaan. Nyt sitten tuo säheltäjä on ollut lihotuskuurilla ihan tosissaan, mutta ei meinaa tarttua kylkiin mitään, kuluttaa sen verran paljon päivän mittaan. 


Elokuussa Taneli täytti 10 vuotta, Savijärven Jari otti kuvan sisarusparvesta Happy Master's päivillä.

Loppuvuosi meni Shenan kanssa agilityn jatkokurssilla, Olivia kävi pentukurssin ja Mustin ja Mirrin pentutreffeillä, Linnin ja Olivian kanssa kävin näyttelytreeneissä.

Marraskuussa syntyi Hannelle pentue, josta olin kysynyt narttupentua ja ihan loppuvuoden viimeisinä päivinä kävin hakemassa Nillan kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti