maanantai 20. maaliskuuta 2017

Seinäjoen näyttely

Lauantaina olin yhdistyksemme vuosikokouksessa, ei mitään ihmeitä siellä ja sunnuntai aamusta oli aikaisin lähtö Seinäjoelle. Seinäjoen ryhmänäyttelyssä oli tuomarina Päivi Eerola, shelttispecialisti, jolle halusimme Miiran kanssa viedä Shenan, suuresta koostaan riippumatta.

Aika kakaramaiset otteet oli juuri 9 kk täyttäneellä neidillä, piti yrittää poukkoilla muiden perään, ihan kuin ei olisi koskaan ollut hihnassa... Olisin niin toivonut, että se olisi malttanut ravata ihan yhtä nätisti kuin näyttelytreeneissä, mutta ei.

Olin ihan varma, silloin jo kun ilmoitin Shenan tuohon näyttelyyn, että se saa tuosta koosta HYLyn. Ja toivoin, ettei Päivi Eerola mittaa sitä vaan toteaa suoraan, että liian iso. Se nimittäin säikähti näyttelytreeneissä sitä mittaa ja toivoin tuosta hyvää kokemusta sille. Ja onneksi ei mitattu näyttelyssä, eikä tullut hylkäystä vaan T.Kuva: Marianne Timonen
 
 "Aivan liian suuri jo nyt. Matala rintakehä korostaa raajakasta kokonaisvaikutelmaa. Sukupuolileima saisi olla vielä selvempi päässä, erisuuntaiset päänlinjat, tummat silmät, - 1xp2, lupaava karvanlaatu, askelpituus jää lyhyeksi ja etuaskel nousee korkeaksi, rauhallinen käytös, esitetään kauniisti edukseen, koko määrää palkintosijan."
JUN T

 

Kuva: Sirpa Saari

 Ja näyttelyn jälkeen Shena jäi kasvattajan luokse "lomailemaan"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti