maanantai 20. helmikuuta 2017

Kauhavan näyttely

Kauhavalla oli Shenan ensimmäinen oikea näyttely, jos ei lasketa Messaria mukaan, viimeinen kerta pentuluokassa.

Näyttelypaikka oli Kauhavan lentosotakoulun lentokonehallissa, jossa kaikui aika räväkästi. En vieläkään ymmärrä, enkä ikinä tule ymmärtämään, miten joku jaksaa kuunnella sitä koiransa haukkumista, eikä tee elettäkään kieltääkseen haukkumasta. Ei mitään mahdollisuutta kuulla, mitä kehäsihteeri huutelee! Onneksi olin paikalla ajoissa, niin Shena ehti edes hieman tottua tuohon meteliin.

Tuomarina oli Nina Janger. Shena mitattiin heti, arvasinkin, kysyin paljonko tuomari sai tulokseksi, 39,5 cm. Vastassa oli toinen narttupentu, mutta se ei ollut ihan niin halukas liikkumaan, joten Shena koostaan huolimatta sijoittui 1. ja sai KP

ROP-pentu Trickteam Dances With Wolves & VSP-pentu Trickteam Ci Melethron Nin

Shenan jännittäminen näkyi tuolla pöydällä, kun tuomari tutki, vaikka sitä on näyttelytreeneissä harjoiteltu ahkerasti. Liikkuessa ei ollut sellaista jännitystä ja ROP-pentu kehässä se yritti jahdata veljeään Indyä ja loikki kuin aropupu...

Mutta erittäin tyytyväinen olen siihen, se sai hyvän kokemuksen tuollaisesta hallista, vaikka mielummin olisin aloittanut sen näyttelyt ulkokehistä.



"Kookas narttu, 8kk vanha. Pitkä pää, jonka linjat saavat tulla yhdensuuntaisemmaksi. Hyvä purenta. Kauniit silmät. Hieman pysty olkavarsi. Runko saa vielä täyttyä. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä hännän pituus. Kaunis pitkä kaula. Turhan niukat kulmaukset edessä. Kauniit korvat. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta etuosa saa tiivistyä. Kaunis ylälinja seistessä. Miellyttävä käytös."
PEN 1 KP VSP-pentu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti