sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Voittaja -16 Puppy Show

Ja niin soi kello kolmelta sunnuntaiaamuna, päätin siis lopulta lähteä Shenan kanssa Helsinkiin Voittaja -16 pentunäyttelyyn. Perillä Helsingissä olin hyvissä ajoin, Shena sai rauhassa tottua Messukeskukseen ilman kauheaa hälinää ja pian myös Anne saapui Indyn kanssa.
Tuomarina pentunäyttelyssä oli Helin Tenson ja hänelle oli ilmoitettu 26 sheltinpentua, aika paljon, ei tavitse yksin olla kehässä. Indy meni kuin vanha tekijä pikkupennuissa ja tuli toiseksi saaden KP:n, hienoa Indy!

Shena liikkui ihan kivasti, pöydällä vähän niiasi, mutta muuten meni tosi hienosti. Tuomari ei kovin kauaa tutkinut pöydällä, mitä vähän jännäsin Shenan puolesta, mutta ennen Messaria tehdyt pöytätreenit olivat olleet todella hyödylliset.

 Kuva Satu Tuominen
 
Pikkutyttöjä oli 9 kehässä ja tuomari poimi jalkoonmeniöitä ja Shena valittiin myös. Sitten taas kehää ympäri ja lopulta oltiin Shenan kanssa pikkupentuluokan ykköspaikalla.

"Aika kookas, vankkarakenteinen narttupentu, jolla upea pää. Kauniit korvat, kaunis ylä- ja alalinja, tasapainoiset kulmaukset, hyvä turkki ja häntä. Kauniit liikkeet, avoin reipas luonne."
5-7 kk 1 KP


 Kuva Satu Tuominen


Sitten vielä paras narttu- kehään isompien pentujen voittajan kanssa, jonka voiton vanhempi pentu pokkasi itselleen, mutta olen ihan supertyytyväinen Shenan ensiesiintymiseen näyttelykehässä.


Pentunäyttelyn narttujen tuloksetTrickteam Dances With Wolves & Trickteam Ci Melethron Nin                       Kuva Satu Tuominen

Onneksi Satu oli kuvaamassa, saatiin ihanat kuvamuistot tästä ihan ensimmäisestä näyttelystä, kiitos Satu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti