lauantai 12. joulukuuta 2015

2 x Jyväskylä KV 2015

Pepin kanssa ei ole tullut lähdettyä pitkälle näyttelyihin, Oulussa nyt pyörähdettiin erkkarissa, mutta muuten on "lähinäyttelyt" olleet tänä vuonna ohjelmassa. Jyväskylän näyttelyyn oli tietenkin mentävä, matkaa kun sinne on alle 10 km. Parhaassa turkissa Peppi ei tähän aikaan ollut, mutta ei ole mitään tulospaineita sen kanssa, se pääsee misseilemään ja minä katselemaan kauniita koiria ja tapaamaan ystäviä ja tuttuja kehän laidalle.

Lauantain tuomari oli norjalainen Leif-Herman Wilberg, ja veteraaninarttuja oli kehässä 6, Peppi sai ERIn ja oli 3, saaden myös SA:n.

"Excellent type, size & proportions. Feminine head, but a little narrow. Good ears & eyes. Prefer better reach of neck. Good angulations & body. Slightly steep croup. Excellent coat & mover. In excellent condition for her 11 years."


Kuva: Tiina Karjalainen

Sunnuntain tuomari Andrew Brace oli vaihtunut veteraaninartuilla georgialaiseen George Schogoliin, joka liikutti koiria ihan kunnolla. 8 mummelia oli kehässä ja Peppi paransi sijoitustaan edellispäivästä, ollen ERI 2 SA.

" 11 yrs. Lovely feminine bitch. Good shape & condition. Could have bit longer neck. Beautiful topline. Very good balance of angulations. Moving show correct outline for the breed."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti