sunnuntai 23. elokuuta 2015

Kesän näyttelyitä

Laahaa jäljessä nämä minun päivitykset, joten Tuuri, Laukaa sekä Oulun erkkari nyt samalla kertaa.

14.6 Tuuri

Aika viileää oli luvattu Tuuriin ja edelliskesän hamevalinta ei olisi todellakaan tullut kyseeseen tänä vuonna, toppatakki olisi ollut aika hyvä! Älysin ottaa sentään nahkahanskat mukaan ja ne olivatkin ihan tarpeelliset kylmille sormilleni. Teltan unohduksen muistin Keljon markettien kohdalla, mutta en viitsinyt kääntyä hakemaan, aurinko kun paistoi niin kivasti aamulla...

Elina Haapaniemelle oli ilmoitettu 64 shelttiä, arvosteluskaala oli ERI-T joten monenvärisiä nauhoja tuli nähtyä. Veteraaniluokassa oli 6 mummelia, Peppi sai ERIn ja oli 3.

"11 v. tumma soopelivalkoinen, erittäin hyväkuntoinen ikäisekseen. Hyvä koko, soma pää, tummat, hieman pyöreät silmät. Korvat asettuvat oikein. Ikään nähden hyvä purenta. Hieman lyhyt kaula. Hyvä runko, kulmaukset ja liikunta." VET ERI 3


12.7 Laukaa

Laukaan näyttelyyn, joka on keskustan urheilukentällä, on aina mukava mennä. Se on erittäin hyvin järjestetty, iloiset ja ystävälliset parkkiinohjaajat saavat hymyn huulille heti kättelyssä ja ovat välittömästi auttamassa ja tarjoamassa kantoapua.

Laukaaseen oli tullut tuomarimuutos ja Päivi Eerolan sijaan sheltit arvosteli puolalainen Maciej Kozber.

Kuva: Tiina P.
*Erittäin hyvässä kunnossa. Hyvä pää. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaareva kaula. Hyvä vahva runko. Hyvin kulmautunut. Erittäin tyylikäs kaareva kaula. Ikäisekseen erittäin hyvä liikkuja*
VET ERI 2


Kuva: Tiina P.


22.8. Erikoisnäyttely Oulu

Ilmoitin Pepin erkkariin, se on käynyt erikoisnäyttelyssä vain 1 kerran aiemmin, vuonna 2006, oli siis korkea aika mennä senkin pyörähtämään siellä!
Ajeltiin Kaisan kanssa jo edellispäivänä lähemmäksi Oulua, joten näyttelypäivänä ei ollut niin aikaista herätystä.
Näyttelyssä oli 3 tuomaria, uroksilla Michael Ewing, nartuilla Ian Isdale, pennuilla ja veteraaneilla Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Kuva: Hanna Pääkkönen

Oli todella lämmintä ja aurinkoista, kun aurinko tuli sumupilvien takaa esiin ja olin tyytyväinen, että valitsin hameen tuonne näyttelyyn. 8 veteraaninarttua oli ilmoitettu, joista taisi kaikki olla paikalla. Peppi esiintyi muuten ihan hyvin, pikkuisen meinasi laukkailla ja korvien esittäminen oli vähän nihkeää...

Kuva: Hanna Pääkkönen

"Hyvät mittasuhteet ja luusto. Melko kookas. Hyvä pään kiila. Hyvänkokoiset, hieman leveäasentoiset korvat. Hyvät silmät. Kauniisti kaartuva ylälinja. Hyvä rungon syvyys. Riittävästi kulmautunut. Liikkuu takaa ahtaasti. Hyvä sivuaskel. Hyvä hännänkanto. Erinomainen karvanlaatu."
VET ERI 4

Peppi osallistui Pietun, Tintin ja Tuikun kanssa Kaisan kasvattajaryhmään. Ryhmiä oli ilmoitettu 10, mutta 7 ryhmää taisi tulla kasaan. Happy Master's ryhmä tuli toiseksi!

Kuva: Hanna Pääkkönen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti