sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Näytelmiä Pepin kanssa Tampereella ja Keuruulla

Nyt kun Minttu on eläkkeellä, on Pepin vuoro kiertää näyttelyissä, varsinkin tässä lähistöllä.
Viimeksi olin kehässä puoli vuotta sitten, kun oli Mintun viimeinen näyttely, joten oli jo korkea aika ilmoittautua menoon mukaan.

Kuva: Sirpa Saari

2.5 Tampere KV

Pepin kanssa suuntasin Vapun jälkeisenä lauantaina Tampere KV-näyttelyyn, jonne oli brittituomari Jeff Horswellille ilmoitettu ihan mukavasti shelttejä, 62 kpl. Veteraaninarttuja oli 6 ja minua hieman jännitti Pepin sisänäyttelykäyttäytyminen, se kun ei tahdo millään näyttää korviaan.

Mutta hyvin se esiintyi, jopa korvat oli esillä, sai ERIn, sijoittui 3. ja sai myös SA:n. Kehuja se sai rungosta ja hännänkannosta ja sanottavaa oli etukulmauksista ja kaulasta, ihan Pepin oloinen arvostelu.


Kuva: Sirpa Saari
 

Kuva: Sirpa Saari 

"Very typical outline. Clean feminin head. Slight stop. Good eye and expression. Enough neck. Needs a little little more front angulations. Super body. Well made rear. Good length of tail. Too close hind movement, good in front, holds her outline well, perfect tail carriage."
VET ERI 3 SA

Kuva: Sirpa Saari
 
 Kuva: Sirpa Saari


24.5. Keuruu

Keuruun näyttely oli taas Keurusselän liikuntapuistossa ja minulla oli tosi kylmä kun aurinko ei paistanut, vaikka oli ihan hyvin päällä. Saisi alkaa lämmetä kelit jo, kohta on kesäkuu! Tuonne oli tullut tuomarimuutos ja Päivi Eerolan tilalla arvosteli Paavo Mattila. Kehä oli nurmella, joten sehän tiesi sitä, että Peppi imuroisi sitä... Veteraaneja oli paikalla 4 ja sain sen ravaamaan ihan hyvin, vaikka kuono kävikin hanakasti nurmikon pinnassa.

Kaikki veteraanimummelit sai ERIn ja kilpailuluokassa tuomari siirteli koiria järjestykseen, Peppi oli 3. ja kun juostiin vielä kierros ympäri, niin tuomari nosti Pepin toiseksi.

"Kaunis veteraani, jolla kaunis pää ja hyvät korvat. Kaula voisi olla hieman pitempi. Hyvä runko, mutta niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvänlaatuinen karva. Hyvät sivuliikkeet. Miellyttävä käytös."
VET ERI 2Ei kommentteja:

Lähetä kommentti