tiistai 16. marraskuuta 2010

Jyväskylän KV

Olin ilmoittanut jo hyvissä ajoin Mintun ja Pepin Jyväskylän näyttelyyn ja sain sen jälkeen kuulla, että siellä arvosteleva tuomari tykkää jenkeistä! Noh, onneksi en ilmoittanut Lottaa sinne ;o) Lotta olisi toki ollut hyvässä turkissa, nyt siltä vasta on alkanut lähteä hieman enemmän karvaa- on edelleen todella hyväturkkisen näköinen- mutta en usko, että Lotta olisi pärjännyt tuolla tuomarilla.



Shelttejä oli ilmoitettu Göran Bodegårdille 78, joista narttuja oli 47. Tuomari arvosteli aika ripeään tahtiin ja ilmeisesti sakotti hammaspuutoksista jonkin verran. Tuomari arvosteli mielestäni "hassusti", sillä hän halusi ensin edestakaiset liikkeet, sitten pöydälle ja sitten ympäri. Moni oli nostamassa koiraa pöydälle, kun edellistä arvosteltiin, mutta tuomari esti sen. No, kävihän se noinkin.

Avoimessa luokassa oli 16 osallistujaa. Peppi esiintyi ihan ok, vaikka siitä on jo 1,5 vuotta, kun se on viimeksi ollut sisänäyttelyssä. Ei kylläkään ollut kamalan rennon oloinen, mutta mielestäni se meni ihan hyvin. Olisihan se voinut esiintyä todella paljon paremmin, mutta hyvä näinkin. Peppi sai EH:n.


"Feminin. Önskar ngt bättre haka o lite längre hals, framskjutet frontparti, bra bakställ, välutvecklad kropp. Ngt kort bröstkorg. Önskar lite längre steg." EH



Veteraaneissa oli vain Mintun lisäksi Misti. Minttu voitti ja pääsi PN-luokassa jatkoon, mutta kun karsittiin lisää niin Minttu tippui silloin. Se edelleen haukkui kehässä kun liikuttiin...Ääh!!



"Trevlig tik med vackra linjar. Utm. uttryck, fin hals, bra överlinja. Bra konstruktion fram o bak. Trevliga rörelser, bra färg o päls." ERI 1, VSP-VET



Rop-veteraani kehässä vastaan tuli urosten voittaja:Susadan David Beckham. Katsoin jo silloin kun uros oli kehässä, että onpa paljon samaa näköä kuin Mintussa. Katsoin luettelosta ja niillä on kummallakin isänä Shadeland Absolute Truth :o) Uros voitti ja Mintusta tuli VSP-VET.

2 kommenttia:

  1. Hienosti mennyt taas teillä näytelmärintamalla! :) Onnea!

    Mekin oltiin tua Jyväskylässä Oodin kanssa, mut mua jännitti NIIN paljon, et en kyennyt yhtään etsimään tuttuja naamoja saati sitten seurustelemaan, kun kaikki aika meni panikoidessa .. ;D

    Ehkä ens vuonna törmäillään sit näyttelyissä taas, Oodi tosin pitää tässä nyt taukoa vähintään varmaan ens syksyyn ja keskittyy muihin harrastuksiin, mut sit joskus taas :)

    Rapsut ihanille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mia! Meilläkin taidetaan pitää hieman taukoa näyttelyistä. Odottelen mitä Lotan turkille tapahtuu, tippuuko se kokonaan vai jättäisikö se ensimmäisen kerran edes vähän karvaa, johon voisi sitten kasvattaa oikein hienon turkin ja mennä sen kanssa missikisoihin ;)

    Taneli tiputti todellakin kaikki karvansa ja nyt sitten kasvatellaan niitä takaisin.

    Kyllä me jossain näyttelyissä taas törmäillään :)

    Onnittelut vielä Oodin ykkösruusukkeesta! Saa nähdä onko ensi vuonna Tanelille "sopivia tuomareita", että mekin joskus saataisiin sille näytelmistä ykkösruusuke.

    VastaaPoista