tiistai 24. elokuuta 2010

Syksy saapuu...

Sunnuntaina aamulla pakattiin autoon koirat ja suunnistettiin Jämsään päin. Matkalla paistoi ja satoi ja oli niin syksyinen keli, mutta kun päästiin treffauspaikalle Jämsän Shellin pihaan, niin sadekin hieman hellitti, mutta tuuli oli melkoinen. Odoteltiin, kun muut syysretkeläiset saapuivat: Kirsikka, Mirja ja Jari sekä Kaisa ja lähdettiin ajamaan Kotavuorta kohti. Sadekin loppui ihan kokonaan ja oli mukavan raikas ilma lähteä kapuamaan ylöspäin.Kotavuori oli kalliosta seutua, jossa oli paljon jäkälää ja sammalta. Myrsky oli kaatanut paljon puita tuolta ja välillä metsä muistutti esterataa. Meidän koirat olivat innoissaan, kun saivat viilettää tuolla muiden koirien kanssa vapaana. Retkellä oli meidän ihmisten lisäksi 2 kleinia ja 9 shelttiä.
Ylhäällä Mirjan Jari laittoi nuotion tulille ja kahvin porisemaan ja me muut aloimme samantien paistamaan makkaraa. Jälkkäriksi oli nokipannukahvia ja tikkupullaa. Tikkupullan paisto oli mulle ihan uusi juttu- eli tikun päähän pullataikinaa pötkyläksi ja eikun paistamaan. Hyvää oli!!


Syömisen jälkeen loikoiltiin ja nautittiin auringonpaisteesta ja otettiin rennosti.Paluumatkalla pysähdeltiin syömään todella isoja mustikoita ja koiratkin söivät niitä innokkaasti. Oli todella kiva syysretki, kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti