lauantai 7. elokuuta 2010

Nokialla

Tänään lähdettiin aamusella 6 aikoihin Nokialle ajelemaan kaikki koirat kyydissä. Muut oli ilmoitettu näyttelyyn ja Lotta oli turistina. Oli ensimmäinen kerta, kun kaikilta katsottiin rokotustentarkastuksessa tunnistusmerkinnät- muilta sirut ja Mintulta tatuointi. Oli luvattu hellettä ja kuumahan siellä hiekkakentällä tulikin. Onneksi koirat saatiin pidettyä viileinä- itsellä valui hiki pitkin selkää ja mulle tuli uudet rusketusrajat.
Tuomarina oli Janiki Steinbock, Israelista, joka arvosteli suomeksi. Taneli esiintyi kivasti. Hieman sitä meinasi jännittää pöydällä, kun tuomaritäti katseli pitkään hampaita... Mutta ei tullut hylkyä Tanelille, vaan H."Narttumainen uros. Pieni pää. Hampaita saisi olla enemmän. Hyvä ylälinja, alalinja ja häntä. Liikkuu hyvin."Nartuissa oli avoimessa luokassa ihan kivasti osanottajia. Taisi olla ensimmäinen kerta kun Peppi mitattiin näyttelyssä ja tuomari sai 36,5cm. Taitaa oikeasti olla tuon 0,5 cm matalampi, ellei se ole viimeaikoina kasvanut. Peppi oli hieman niukassa turkissa, mutta sen esiintyminen on parantunut näyttelystä toiseen, eikä se ole enää niiiiin "katastrofaalista" mitä se oli aiemmin. Nyt rouva näyttää välillä korvansakin kauniisti. Peppi sai ERIn, muttei sijoittunut kilpailuluokassa."Hyvä koko. Hieman pitkä pää. Hyvä korvien asento. Hieman lyhyt kaula. Hyvä ylälinja, luusto ja kulmaukset. Liikkuu hyvin."


Minttu voitti narttujen veteraaniluokan ja oli lopulta ROP-veteraani. Pokaali oli hieno, isoin minkä Minttu on saanut ;o) ja siihen jalustaan oli laitettu laatta, missä luki Nokia 2010, ROP-vet.


"Hyvä rakenne ja hyvä pää ja ilme sekä korvienasento. Kaunis kaula, ylälinja, häntä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti